Interactief Festival
Workshops
Straattheater
Nocturne
Muziek
Animatie
23:30h
19h - 02h
14h-18h
 
workshops

Voor elk wat wils. Actie of rustig aan, stoer of charmant. Leef je uit en doe een beetje gek met een echte nep tatoo, grappige grime, of creatieve haartooi. Overwin je hoogtevrees op de klimmuur, de deathride, of het bierbakklimmen. Doe stoer met grafiti en vuurspuwen, spring op de trampoline en het springkasteel, of knutsel er op los in het kralenatelier of vilten. En dat is nog maar een kleine greep uit de meer dan 20 workshops die tussen 14h en 18h doorlopend plaatsvinden.

straattheater

Elk jaar opnieuw verrast Zapparade haar bezoekers met een zorgvuldige selectie internationale artiesten van hoogstaand niveau. Soms grappig, soms ontroerend, maar altijd ronduit verbluffend spectaculair. Op specifieke tijdstippen tussen 15h en 20h krijg je een uiteenlopend aanbod waarvan je nog lang zal nagenieten. Ideale reden om het terras even te verlaten voor een stevige portie vermaak.

animatie

Eenmaal je door de poort het domein van Zapparade betreedt, kom je terecht in een fantasierijk verhaal dat gedragen wordt door een groot aantal acteurs en figuranten. Met hun interactie, bizarre verhalen en kleurrijke kostumering nemen ze je mee in hun wereldje waar alles mogelijk is. Er is geen ontkomen aan de unieke betoverende Zapparade sfeer.

muziek

Na een prachtige interactieve middag is het moment aangebroken om te genieten van ons muzikaal programma. Een hapje en een drankje op het terras brengen je samen met een meeslepend deuntje in de ultieme feeststemming. Een feest dat na het vurige eindspektakel voldaan kan worden afgesloten op de dansvloer.

nocturne

Bij elk sterk verhaal hoort een spetterende ontknoping. En dat is wat je op Zapparade krijgt tijdens het vurige eindspektakel. Rond 23:30 komen alle kleurrijke karakters waar je overdag ongetwijfeld kennis mee hebt gemaakt nog eenmaal op het toneel. En samen met het publiek breien ze een fantastisch einde aan het verhaal van de dag. Dat eindigt steevast in een knallend feest dat tenslotte wordt verdergezet op de dansvloer.

verhaal

Zapparade kom je niet bezoeken. Zapparade kom je beleven! Zapparade is opgebouwd rond een thema, een verhaal met een hele reeks interactieve personages. Als bezoeker is er geen ontkomen aan. Laat je meevoeren en geniet van deze fantasierijke reis langs plaatsen die je anders nooit bereikt. Beleef Zapparde.